Ine Smolders

Voorstellingstekst

Ine%20en%20Bart%20-%200198.JPG

Ik ben Ine Smolders en ben student Maatschappelijke Veiligheid aan de VIVES hogeschool te Kortrijk. Ik ben afkomstig van Zepperen, een klein dorpje in Limburg. Aangezien ik sociaal ben spreekt het maatschappelijke luik van deze opleiding mij sterk aan. Deze opleiding heeft een brede basis waardoor er nog verschillende mogelijkheden zijn om verder te studeren. Via deze opleiding zijn ook diverse professionele mogelijkheden mogelijk vb. ziekenhuizen, preventie diensten in steden, politie,……
Een paar kleine weetjes over mezelf zijn dat ik dyslexie heb, dat ik geen dialect vanuit Limburg kan spreken maar wel verstaan, dat ik natuurlijk op kot zit in Kortrijk en dat mijn hobby serie's kijken vb. Black Sails, Games of Thrones, The Flash, Arrow, Grey's Anatomy, Scandal, Black List, Elementary,…

Partnergeweld

Het onderwerp van ons eindwerk voor Project Integrale Veiligheid is Partnergeweld. In dit bijhorend filmpje wordt uitgelegd hoe je partnergeweld kan voorkomen als koppel en welk effect partnergeweld heeft op kinderen. Partnergeweld betekent ook niet dat je direct de relatie moet beëindigen, soms kan je samen tot een oplossing komen.

Documenten

Voor het vak Informatie Vaardigheden moesten we een opdracht maken in verschillende stappen. Deze opdracht noemde de Sadanopdracht. In het document dat u hieronder vind, staan al mijn verschillende stappen (5 stappen) samengevoegd in één overzichtelijk document.
Klik hier voor mijn definitieve Sadanopdracht
Voor Sadanopdracht stap 2 moesten we een PowerPoint maken. Hieronder vind u deze. In het definitieve bestand, zie hierboven, word verwezen naar deze PowerPoint.
Klik hier voor mijn PowerPoint van stap 2
Voor Sadanopdracht stap 3 en 4 moesten we een Excel-bestand maken. Hieronder vind u deze in 1 Excel bestand. In het definitieve bestand, zie hierboven, wordt verwezen naar dit Excel-bestand.
Klik hier voor mijn Excel-bestand van stap 3&4