Jens Vanneste
10628244_10203251531833141_4426472708988364707_n.jpg

Ik ben…

Hallo,
Mijn naam is Jens Vanneste en ben eerstejaarsstudent Maatschappelijke Veiligheid in de VIVES. Ik ben afkomstig van het West-Vlaamse Kuurne een deelgemeente van Kortrijk.
Ik heb Wetenschappen Sport gevolgd in het Atheneum Pottelberg te Kortrijk.
In mijn vrije tijd ben ik een fervent sporter, je kan me vaak vinden in de plaatselijke sporthal (waar ik minivoetbal) of fitness.
De richting Maatschappelijke Veiligheid spreekt mij aan omdat mijn uiteindelijke doel is om in de politie te gaan. Maar ook het maatschappelijke deel van deze richting spreekt mij aan. Ik ben sociaal en kan goed omgaan met mensen.

Partnergeweld

Wij kozen voor ons eindwerk het onderwerp partnergeweld. Ik heb deze video op mijn wiki-pagina geplaatst om zo wat meer aandacht te geven rond dit aangrijpend thema. In het filmpje wordt er een situatie beschreven en hoe je kan initiatief nemen om het slachtoffer in kwestie te helpen. Ik zou het appreciƫren als je 30 seconden de tijd neemt om deze video te bekijken. Alvast bedankt
Praten helpt !

Documentatie

Hieronder zijn enkele documenten waar te nemen. Zo zijn o.a. mijn word document, excel document en powerpoint afgewerkt en kan hieronder gedownload worden.